Hi en welkom!
 

Heel erg leuk dat je op mijn website terecht bent gekomen! Om een beter beeld te geven over wie/wat er achter deze website schuilt, zal ik me eerst even voorstellen. Mijn naam is Patty, 29 jaar, beginnend fotograaf en woonochtend in Alkmaar. 

Ontstaan van JUST Photograph
In het afgelopen jaar ben ik me steeds meer gaan verdiepen in fotografie, puur omdat ik het leuk vind en er energie van krijg. Wat voor soorten camera’s zijn er allemaal, welke lenzen gebruik je in verschillende situaties, hoe en in welke sfeer wil ik mijn foto’s bewerken en op wat voor soort fotografie wil ik me focussen? De uren vliegen voorbij als ik bezig ben met onderzoeken naar, het maken en bewerken van foto’s.

Fotografie is voor mij een manier om bewuster naar de wereld te kijken; de gebouwen, landschappen en vooral de mensen om mij heen. Door het vast te leggen op beeld, kijk ik écht naar alles. Het zit in de kleine dingen die van grote betekenis kunnen zijn om vervolgens de meest waardevolle herinneringen vast te leggen, voor iedereen op een eigen manier. Deze persoonlijkheid zal je dan ook terug vinden in mijn foto’s. Ik ga niet voor het ‘perfecte’ plaatje, maar laat de spontaniteit, eerlijkheid en kwetsbaarheid spreken.

Benieuwd naar wat ik zoal kan? Check dan mijn portfolio en boek een fotoshoot! 

 


Liefs,
 


Patty

All content Copyright © 2020 Patty Winder

  • Instagram
  • Facebook - grijze cirkel
  • RSS - grijze cirkel