Zoeken

Photo Friday #02


Overnachting in onze campervan langs de Great Ocean Road. We stonden op een waanzinnig plek langs het strand. Ondanks dat het niet officieel een overnachtingsplek was, hebben we er heerlijk een nacht gestaan. Wakker worden met dit uitzicht op de ocean vanuit je bed, konden we niet overslaan!


Net voor zonsondergang kleurde het strand rood en het contrast met de helder blauwe zee leverde mooie plaatjes op. De rust straalt door op de foto en geeft een goede schets van de werkelijkheid weer. Een uitzicht waar ik zelf uren van kan genieten.

Het duurde vervolgens niet lang voordat de zon helemaal verdween achter de wolken en in de zee zonk. Door wind vanuit zee leverde het een wazige gloed over het strand op wat het beeld op de foto mysterieus maakte.

Onderweg naar de 12 Apostelen reden we langs meerdere waanzinnig uitzicht punten over zee. Zoals hierboven te zien, het overgebleven gedeelte van de zogenaamde ‘London Bridge’ die meer dan 20 jaar geleden in het water is gevallen. London Bridge is falling down, letterlijk.Ondanks dat levert het nog steeds mooie plaatjes op. Hieronder volgen een paar foto’s die langs de Great Ocean Road zijn gemaakt.

Bay of Islands waarbij je rechts en links indrukwekkende uitzichten zag.

Close-up van een rotsblok in zee.

Druipstenen langs de gigantische rotswanden.

En dan last but not least; de 12 Apostelen. Die ochtend waren we al vroeg aanwezig zodat we de massa toeristen konden vermijden. Helaas regende het wel wat, maar dat kon de pret niet drukken. Met een heerlijke zeewind door onze haren genoten we van dit indrukkende natuurverschijnsel.

En om deze alweer tweede Photo Friday af te sluiten, twee foto’s van Koala’s. Moeilijk te spotten in de bomen, maar wat zijn ze schattig om te zien! Deze nieuwsgierige koala vond de camera behoorlijk interessant en dat leverde een paar leuke shots op. Welkom in Australië!