Zoeken

Photo Friday #11

Daar is ie dan; de eerste Photo Friday sinds de terugkomt van mijn reis naar Australië en Nieuw-Zeeland!


Lange tijd heb ik getwijfeld over wat ik zou gaan doen met de wekelijkse blogpost. Waar kan ik in deze tijd over schrijven? En zullen mensen het wel interessant vinden om te lezen?..


In eerste instantie was het idee om met name foto-verhalen te schrijven over de natuur, mensen, culturen, steden en landschappen tijdens de reis. Dit heb ik met onwijs veel plezier gedaan en ben er erg dankbaar voor dat ik deze mooie reis heb mogen maken, helemaal nu ik ook weet dat het door corona heel anders had kunnen verlopen!


Tijdens de reis merkte ik dat ik vooral geïnspireerd raakte door het fotograferen van mensen. De spontane reacties, vriendelijke gezichten, emotionele uitspattingen en eerlijkheid die mensen je geven terwijl je ze vaak niets een goed kent. Door deze ervaring besloot ik om mij meer te gaan richten op het fotograferen van mensen. Liefdes tussen mensen, families of juist een persoon op zichzelf.

De afgelopen weken ben ik me steeds meer gaan verdiepen in het maken van portretten en met name spreekt het onderwerp 'licht' mij erg aan. Door het prachtige zonnige weer van de afgelopen weken heb ik op verschillende tijdstippen van de dag geprobeerd om in verschillend licht te fotograferen. Het avondzonnetje, ook wel golden hour genoemd, springt er voor mij helemaal uit. In de duinen van Bergen/Schoorl, het Bergerbos, de binnenstad van Alkmaar of het maalwater in Heiloo; genoeg locaties dichtbij om de prachtige foto's vast te leggen.


Om deze reden heb ik een fotoshoot genaamd " In het zonnetje" opgezet. Ben je opzoek naar een fotograaf in de omgeving van Alkmaar/Bergen en wil je voor thuis aan de muur prachtig belichte foto's van jezelf, met je partner of zomaar met een vriend/vriendin? Twijfel dan niet langer en boek een fotoshoot! Voor maar €45,- krijg je fotoshoot van een uur tijdens het gouden uurtje, minimaal 15 HR foto's in kleur of zwart/wit naar keuze. Meer informatie vind je hier.


-x- Patty