Zoeken

Photo Friday #13

Oh beautiful world..


Reden waarom je juist nu het beste een fotoshoot kan boeken :)


Na de zomervakantie maar vooral in deze gekke Covid-19 tijd is het leven soms even heel gewoon. Kinderen gaan weer naar school, mensen werken veelal vanuit huis en daarnaast worden de weekenden nu ook vooral doorgebracht achter dezelfde muren. Hoe leuk is het dan om juist nu een gezellige fotoshoot te plannen met het eigen gezin, je liefde of voor jezelf?

In deze tijd is het van groot belang om genoeg gezonde lucht in te ademen en dit kan vaak al door een uurtje door het bos te wandelen. Om vervolgens de dag af te sluiten met een heerlijke chocomelk. Klinkt als een perfecte zondag in mijn oren!


Bij herfst denken mensen vaak aan een grijze lucht en regenachtig weer. Niets is minder waar! Wanneer ik mijn herfst foto's terug kijk zie ik prachtige warme kleuren en zacht goud licht. De perfecte omstandigheden voor een fotoshoot.


Nu de heide er nog mooi bij staat en de bladeren grotendeels aan de bomen hangen is een fotoshoot inplannen dus helemaal nog niet zo'n gek idee. Ook is het voor kinderen heel erg leuk om in het bos te spelen en is er genoeg te doen. Ze kunnen tijdens het fotograferen met bladeren spelen, dennenappelen verzamelen en kastanjes zoeken.


Locaties in de buurt van Alkmaar zijn bijvoorbeeld het Heilooërbos in Heiloo, het Buitencentrum Schoorlse Duinen in Schoorl of het Bergebos in Bergen. Bij te slecht weer wordt de fotoshoot kosteloos verplaatst!


Boek via de volgende link nu jouw fotoshoot zodat je de muren kan vullen met prachtig gekleurde foto's of als cadeautje weg kan geven:


https://www.justphotograph.nl/fotoshoot


Tot snel <3