Zoeken

Photo Friday #01Het is eindelijk zover; de eerste foto's voor de Photo Friday zijn een feit! Na een lange dag van 30 uur reizen is het avontuur in Australië, Melbourne van start gegaan. Op het menu voor de eerste twee dagen staat de stad Melbourne verkennen en het lang verwachte Australian Open bezoeken.


In het centrum van Melbourne bevindt zich de bekende straat genaamd Hosier Lane. Verschillende straatjes zijn door artiesten bespoten met graffiti. De verschillende kleuren, voorwerpen, cartoon figuren en zelfs de recente bush fires worden afgebeeld. De prachtige straat Hosier Lane staat ook bekend als de straat waar de band ACDC ooit is begonnen. Rock on!


De tweede dag stond in het teken van de Australian Open. Het Australische grandslamtoernooi stond al jaren lang in de top 10 van mijn bucketlist. Grote namen zoals Kiki Bertens, Alexander Zverev, Karolina Pliskova, Garbiñe Muguruza, David Goffin en Laura Siegemund kwamen voorbij.


Dit was voor nu de eerste Photo Friday. Om af te sluiten nog twee foto's van het prachtige Melbourne. Een wereldstad met prachtige parken, architectuur, tennis grootheden, kunst, vriendelijke mensen en vooral ook een heerlijke temperatuur.


See you next Friday!